Angela VA Support

Wat ik het liefst doe, is anderen helpen en enthousiasmeren. Ik hou van meedenken en problemen oplossen. Het is mijn missie om ambitieuze, dienstverlenende ondernemers te ontzorgen, zodat zij (weer) rust en ruimte ervaren om zich te kunnen focussen op zakelijke groei en meer vrije tijd. Ik help ondernemers graag met e-mail-/agendabeheer, roosters/overzichten maken, social media posts inplannen en/of het bijhouden van website/webshop (prijzen, teksten, afbeeldingen wijzigen en nalopen of links goed werken).

Ik kan prima samenwerken met iemand die recht voor z’n raap is, maar vind gelijkwaardigheid bij onze samenwerking erg belangrijk.

Op een avond zag ik op social media iets over Virtual Assistant voorbij komen. Daar had ik niet eerder van gehoord. Hoe meer ik erover las, hoe enthousiaster ik werd. Dit kwam niet zomaar op mijn pad. Ik heb me aangemeld voor een oriëntatieweek en schreef me in voor de opleiding.

Ik heb altijd administratieve banen gehad, met in het verleden ook wel boekhoudkundige en secretariële werkzaamheden. Inmiddels werk ik ruim 24 jaar bij de Overheid, waar ik begon als administratief medewerkster en al snel planner werd. De laatste jaren ben ik onderwijsplanner. Daarnaast werk ik voor een bedrijf met beautyproducten, waarvoor ik social media posts inplan. In het verleden heb ik zelf een webwinkel gehad die ik zelf heb onderhouden.

 

Met mijn onderneming Angela VA Support help ik ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Dingen uitzoeken, de ballen hoog houden en meedenken vind ik leuk. Ik werk graag zelfstandig. Laat je taken aan mij over, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Ik weet uit ervaring dat loslaten lastig kan zijn. Toch is het nodig om de volgende stap te kunnen zetten: Loslaten betekent ook groeien.

Samen met mijn man woon ik in het mooie Klarenbeek. We gaan graag op vakantie naar het buitenland (Italië en Canarische Eilanden zijn favoriet) of in eigen land, waar ook genoeg te zien is. Verder hou ik van wandelen, lezen, bezig zijn met social media en uit eten gaan.

Kernkwaliteiten: Leergierig | Nauwkeurig | Behulpzaam | Betrouwbaar | Enthousiast | Doorzettingsvermogen | Flexibel